Locaties >


Varkensmarkt

Lekkers aan de Lek is een gezellige koffie-, taart- en lunchbar in het centrum van de oude binnenstad van Culemborg, gelegen aan het knusse stadsplein “De Varkensmarkt”.  De stadslocatie heeft een open keuken waar dagelijks allerlei lekkers gebakken wordt en waar heerlijke gezonde lunches bereid worden.

De koffiebar aan de Varkensmarkt heeft ongeveer 45 zitplaatsen binnen, een rustig terras in de achtertuin met zowel zon als schaduw (als ie schijnt :-)) en een gezellig terras aan de voorzijde op het plein.  Voor ieder wat wils!
Op de eerste etage van dit oude sfeervolle stadspand ligt ‘de voorkamer’. Deze lichte kamer is te huur voor vergaderingen tot max. 12 à 14 personen. De voorkamer is ook te reserveren voor een gezellige lunch of high tea voor een speciale gelegenheid. Als de kamer vrij is, is het tevens mogelijk hier voor een dag(deel) tegen een kleine vergoeding met een laptop te werken. Voor meer informatie kunt u contact opnemen: 0345-778866 of lekkersaandelek@gmail.com

 

 

 

Pipowagen aan de Lek

Het zomerterras van Lekkers aan de Lek is gelegen in Culemborg aan het einde van de Veerweg, naast de opgang van de pont tussen Culemborg en Schalkwijk. De vrolijk gekleurde pipowagen ziet u direct staan!
Voor de navigator kunt u de ‘Veerweg te Culemborg’ invoeren. In Culemborg zelf kunt u de borden ‘veerpont richting Schalkwijk / Houten’ volgen.

Lekkers aan de Lek - pipowagen-culemborg

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren

BewarenBewaren