Lekkers & lunch


Lekkers

Al het lekkers komt uit eigen keuken. Er staat een aantal vaste taartjes op de kaart en daarnaast wisselen we dagelijks met een taartje van de dag. Daarbij gebruiken we graag seizoensfruit, het liefst uit onze eigen, Betuwse omgeving. Onze taarten maken we met voornamelijk biologische en fairtrade ingrediënten. Daarnaast bakken we veelal met speltmeel in plaats van tarwemeel en hebben we bijna altijd iets lekkers dat suikervrij, suikerarm of glutenvrij is.

Lunch

We maken dagelijks een heerlijke, voedzame soep met veel verse en biologische ingrediënten, altijd vegetarisch. Naast een vast aanbod van vers belegde broodjes variëren we met een heerlijk broodje van de dag. Ook serveren we een lekkere salade van de dag met bijvoorbeeld geitenkaas, avocado of een fruitsoort. Onze lunches zijn grotendeels biologisch. We doen onze inkopen bij de biologische stadboerderij Caetshage en ons brood komt voornamelijk van KRUIM natuurbrood.
Onze menukaart (PDF 3,7 MB)